Apeldoorn 28 mei 2016: uitslagen

30 mei
Alle informatie rond de 2e wedstrijd Open Dutch Run-Archery Cup op zaterdag 28 mei 2016 in Apeldoorn vindt je in dit nieuwsitem. Kijk regelmatig want deze nieuwspagina wordt bijgewerkt met nieuwe informatie.

Na de kou in Lichtenvoorde was het heerlijk weer in Apeldoorn!!!  
Zelfs een beetje te warm voor het hardlopen; maar voor de supporters natuurlijk prachtig.

Het was een mooie dag met prachtige strijd: denk aan de jeugdfinale de meest spectaculaire Run-Archery finish ooit; waarbij Timo Huinink en Joris Barkel in een flitsende eindsprint op het gladde gras vol onderuit gingen. In de finale heat daarvoor was er ook een prachtige sprint waarbij Timo Reumerman de supersnel lopende Michelle van Hillo net een neuslengte te snel af was. Uiteindelijk waren Rik van den Berg en Vera Versteegh oppermachtig bij de jeugd. Opvallende progressie was er voor Wladek Zytkiewcz en Hidde Kasper met een mooie podiumplaats als beloning. Een sterk debuurt voor Laura Hehemann bij de aspiranten, net achter de kleine grote man Niels de Ruijter die in de eindsprint de snelle Lars van de Broek net voor bleef. De wedstrijd bij de heren masters wordt op 3 seconden gewonnen door André Dickman omdat Wim Mulder positief verrast en afgeleid was door de komst van zijn vader. Bij de heren senioren won de Duitse favoriet Marco Kreische puur door een snellere laatste schietbeurt van Olivier de Michel (France) allebei met 9 hits in de finale. Het internationale podium was compleet met de rus Maxim Menshikov, die in de finale supersnel van start ging maar verrassend veel missers moest noteren. Daarachter 2 fransen waarbij Paul Fournier een sterke progressie laat zien en nummer 5 Julien Rabier een foutloze schietserie produceerde. Beste Nederlander is Marc Konings mede dankzij 8 hits. Bij de dames waren er 2 fraaie damesheats en we zijn positief verrast door de komst van topschutters Annemarie der Kinderen, Josine van Eersel en Linda Colster. Linda was in de voorronde de snelste maar in de finale werd ze afgetroefd door de sterk lopende francaise Marie Claire Chollet. We hopen de vele nieuwe deelne(e)m(st)ers graag terug te zien! 
Geniet even na aan de hand van de uitslagen; tussenstand van de CUP en onderaan de uitslagen van Apeldoorn.
 
Alvast een sfeerimpressie van RunArchery2016.Michel_vandelaar.pdf
Als je mooie foto's hebt stuur ze dan naar ons, eventueel voor op de site.  
 
Het team van Avalon Sports Apeldoorn en met name de vele vrijwilligers (ook van andere verenigingen) hartelijk dank voor de organisatie.

Poster als uitnodiging voor Apeldoorn: poster28meiApeldoorn.pdf

Voor meer info en aanmelding kun je ook mailen naar w.mulder@apeldoorn.nl 

Promotie Video: https://www.youtube.com/watch?v=Su-O1lEOhzU

Nieuw videoverslag van de 1e wedstrijd door Franse deelnemer Julien Rabier: https://www.youtube.com/watch?v=vRT8Fhnmhtw&feature=youtu.be

Foto’s van de Run-Archery zijn te vinden op de foto pagina: https://handboogsport.smugmug.com/Runarchery/Dutch-RunArchery-Cup-2016/RunArchery-Cup-Lichtenvoorde-2/

Klasse indeling en puntentelling voor de CUP: CUP_puntentelling_en_categorie_indeling.pdf

In the PDF you see the initial classification of the heats with a timeframe. We still expect some bids so the heat composition and also the timetable may change yet. The registration table and the inside practise area is in the clubhouse of Avalon Sports at Landdrostlaan 44 7327 GM Apeldoorn and is open at 10:00. The heats start at 11:00 am the finals at 14:00 pm and the awards ceremony is scheduled for 16:00 pm.

 

Terug naar overzicht